Domino|

Christopher Knuth, Project Management Supervisor

 

In 2004 ben ik mijn carrière bij Domino gestart in de functie van Applications Engineer. In deze functie was ik werkzaam op klantlocaties om toepassingen te bekijken. Dit gaf mij de gelegenheid om klant productieomgevingen in volle actie te zien. Veel van de oorspronkelijke lessen die ik daar geleerd heb, dragen nog steeds bij tot mijn succes in mijn nieuwe uitdagingen bij Domino.

In 2006 heb ik de functie van Project Manager aanvaard. Als Project Manager concentreerde ik me in het begin vooral op het beheer van projecten voor belangrijke multinationals, later ook op andere projecten en voltooide ze op succesvolle wijze. De positie van Project Manager gaf me de mogelijkheid om een functie met meer leiderschap te vervullen. Eind 2010 werd ik gepromoveerd tot Project Management Supervisor.

De factoren die het meest tot mijn succes hebben bijgedragen zijn; doen wat je zegt, projecten die je opstart afmaken en steeds het perspectief van de klant voor ogen zien.

Wat ik zo leuk vind aan werken bij Domino is de “can do” houding en de bereidheid van mijn collega’s om een handje te helpen indien dat nodig is.

 

 

Christopher Knuth
Functie:
 Project Management Supervisor
Afdeling:
 Noord-Amerika
In dienst sinds:
7 jaar